Της Θεοδοσίας Χαλβατζή
( Από ομάδα Theodosias Kitchen Authentic Greek Kitchen )

ΥΛΙΚΑ:
- ½ φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 καρότα
- Φρέσκια ντομάτα
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνηθο
- 500 gr αγκινάρες
- 500 gr αρακά
- Ρίγανη
- Αλάτι
- 1 κύβο λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε κατσαρόλα ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά με το λάδι.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις αγκινάρες και τις σοτάρουμε 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Ρίχνουμε τον αρακά με τη ντομάτα και τα καρότα, τον άνηθο, το μαϊντανό και το ζωμό λαχανικών..
- Προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη και ανακατεύουμε με μία κουτάλα. Σιγοβράζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υγρά και να μείνει το λαδάκι.
Καλή επιτυχία!!!