spot_img

Αστρολογικά Ταξίδια.. Με ποιο Ζώδιο να ταξιδέψεις παρέα

Της Ράνιας Μαρκέλλη

Ερευνήτρια Αστρολογίας

Σε όλους αρέσουν οι διακοπές και τα ταξίδια γιατί προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες και ψυχική ανάταση! Τα ζωδιακά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας δίνουν κάποιες πληροφορίες για την προδιάθεση και την ετοιμότητα να ταξιδέψουμε!! Κάποια ζώδια είναι πιο ταξιδιάρικα και τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη, να αποκτούν εμπειρίες και κάποια άλλα θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαμβάνουν με λιγότερες δραστηριότητες. Αυτό εξαρτάται βέβαια από αρκετούς αστρολογικούς δείκτες αλλά ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά με βάση  το Ηλιακό ζώδιο ..

Ο Κριός είναι ο άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και αναζήτηση δράσης και δεν χάνει ευκαιρία για να ανακαλύψει ένα νέο μέρος! Είναι ο πρώτος που θα ταξιδέψει με ενθουσιασμό όταν οι άλλοι αισθάνονται κουρασμένοι από πριν ταξιδέψουν και δεν έχει κανένα θέμα να ταξιδέψει και μόνος! Του αρέσουν οι συναρπαστικές εκδρομές με πεζοπορία και οι προορισμοί με εναλλαγές τοπίου. Το θάρρος του τον κάνει εξερευνητή και πάντα ακολουθεί το λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο! Ιδανική παρέα με Δίδυμο ή Τοξότη, δύσκολα με Σκορπιό.

Ο Ταύρος δεν αγαπά την ταλαιπωρία και επιλέγει μέρη που δεν θα ταλαιπωρηθεί και φροντίζει προσεκτικά την κάθε του απόδραση. Αγαπά την πολυτέλεια και σχεδιάζει οι διακοπές του να περιλαμβάνουν άφθονο καλό  φαγητό και καλό ξενοδοχείο. Απολαμβάνει τα ταξίδια αρκεί να επισκέπτεται γνώριμα μέρη που νιώθει οικειότητα και ασφάλεια με την προϋπόθεση πως θα απολαύσει την πολυτέλεια και την άνεση! Ιδανική παρέα με Καρκίνο ή Αιγόκερω, δύσκολα με Τοξότη.

Οι Δίδυμοι είναι πραγματικά οι «ταξιδιάρηδες» του ζωδιακού και πολύ συχνά βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι καθώς αγαπούν τις μετακινήσεις και έχουν αυξημένη περιέργεια να γνωρίσουν νέα μέρη! Ζουν για την εμπειρία του ταξιδιού και ξέρουν πως ο κόσμος εκεί έξω τους περιμένει για να τον εξερευνήσουν! Όπου και να πάνε συνήθως περιλαμβάνει αρκετούς προορισμούς και μετακινήσεις. Τους αρέσει να κάνουν μακρινά ταξίδια σε άλλες χώρες και θέλουν να γνωρίζουν νέους πολιτισμούς, μουσεία και να αποκτούν γνώσεις! Ιδανική παρέα με Λέων ή Υδροχόο, δύσκολα με Καρκίνους.

Ο Καρκίνος προτιμά να μην ξεβολεύεται από το γνώριμο και οικείο περιβάλλον του σπιτιού του. Θα κινητοποιηθεί αν πρόκειται για παραλία-θάλασσα με οικεία άτομα, σε γνώριμο περιβάλλον και αν είναι εφικτό να έχει και αναμνήσεις. Δεν θα ρισκάρει εύκολα ένα άγνωστο προορισμό παρά μόνο αν είναι παρέα με οικογενειακά άτομα και αγαπημένους που νιώθει τη σιγουριά πως μαζί τους θα περάσει όμορφα! Η παρέα είναι ιδανική με ένα Παρθένο ή ένα Ιχθύ και εξαντλητική με ένα Δίδυμο ή ένα Υδροχόο.

Ένας Λέοντας θα επιλέξει να ταξιδεύει σε περιζήτητα και εξωτικά μέρη με πολυτέλεια και χλιδάτα ξενοδοχεία. Τίποτα λιγότερο! Επιλέγει δημοφιλής προορισμούς με όλες τις ανέσεις του και φυσικά άφθονη διασκέδαση. Τους αρέσει να επισκέπτονται σημαντικά αξιοθέατα και οπουδήποτε τους προσφέρει πολυτέλεια για να φωτογραφηθούν. Αποτελεί ιδανική παρέα για διασκέδαση με ένα Κριό ή Ζυγό, δύσκολα με Παρθένους .

Ένας Παρθένος θα απολαύσει το ταξίδι του αν είναι οργανωμένα τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και προβλεψιμότητα. Το πρόγραμμα τους ακόμα και στα ταξίδια δεν θέλουν να αλλάζει πλάνο. Του αρέσει να απολαμβάνει τη φύση με λίγους και καλούς φίλους που δεν θα επηρεάσουν την ησυχία του. Η εκδρομή μαζί του θα είναι υπέροχη εμπειρία αφού θα συνδυάσει τη διασκέδαση , την επίσκεψη σε αξιοθέατα και την ξεκούραση πλήρως οργανωμένα. Ιδανική παρέα με Σκορπιό και Ταύρο, δύσκολα με Ζυγό.

Στο Ζυγό αρέσουν τα ταξίδια και εύκολα ακολουθεί, αρκεί να βρίσκεται με παρέα. Το μόνος δεν τον ενθουσιάζει καθόλου! Λατρεύει να επισκέπτεται κοσμοπολίτικα μέρη με συνοδοιπόρους που έχουν προτεραιότητα την αρμονία και την ισορροπία στο πρόγραμμα τους. Απολαμβάνει τη φύση αλλά απολαμβάνει και την νυχτερινή ζωή. Πολυτελή ξενοδοχεία , απολαυστικό φαγητό σε καλά εστιατόρια και διασκέδαση με πολλές κοινωνικές επαφές. Ιδανική συντροφιά με Δίδυμο και Τοξότη, δύσκολα με Αιγόκερω!

Ο Σκορπιός δεν αποφασίζει εύκολα τα ταξίδια και προτιμά απόμακρα και μη κοσμικά μέρη για να επισκέπτεται, ενώ δεν έχει πρόβλημα να ταξιδεύει και μόνος! Είναι δύσκολο να απολαύσει αυθόρμητες και ανέμελες εξορμήσεις Δεν είναι εύκολος στις επιλογές και συνήθως προτιμά να μην ταξιδεύει σε περιόδους που υπάρχει πολυκοσμία. Επιθυμεί να ταξιδεύει με λίγους και καλούς φίλους και δεν συμβιβάζεται εύκολα με τις επιλογές της παρέας αν δεν νιώθει ασφαλής.. Καλή επιλογή για παρέα είναι ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, δύσκολα με Ιχθύες.

Ο Τοξότης είναι ο εξερευνητής του Ζωδιακού, λατρεύει τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα με μια βαλίτσα έτοιμη. Ζει για την εμπειρία και θέλει να επισκέπτεται μέρη από κάθε γωνιά του πλανήτη για να γνωρίσει νέους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες! Θέλει να ζει τη ζωή στο έπακρο και μέσα από τα ταξίδια πετυχαίνει να έχει τις εμπειρίες και την περιπέτεια! Ιδανική παρέα με Λέοντα και Υδροχόο, δύσκολα με Κριό.

Ένας Αιγόκερως θέλει πάντα να έχει οργανώσει και προγραμματίσει τις διακοπές του κάπου μακριά από την αγχωτική ζωή !. Του αρέσουν οι διακοπές σε βουνό ή σε θάλασσα και αναζητά μέρη κοντά σε φύση για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από τις υποχρεώσεις του. Δεν είναι εύκολος συνταξιδιώτης , δεν θέλει να μάθει νέα πράγματα στις διακοπές αλλά να χαλαρώσει και προτιμά να ταξιδεύει με επιλεγμένα άτομα που δεν θα τον ταλαιπωρούν με τις απαιτήσεις τους. Ιδανική παρέα με Ιχθύες ή Παρθένους, δύσκολα με το Λέων.

Ένας Υδροχόος θα πάει οπουδήποτε , με οποιονδήποτε αρκεί να ξεφύγει από τη ρουτίνα και τη συνήθεια , πάντα περίεργοι για να μάθουν νέα πράγματα. Προτιμά μέρη ασυνήθιστα και τα απρογραμμάτιστα ταξίδια είναι το στοιχείο του. Πολύ κοινωνικά άτομα που κάνουν γρήγορα φίλους και όπου βρεθεί και όπου σταθεί, γίνεται κατευθείαν η ψυχή της παρέας . Εκείνο που δεν τους αρέσει είναι να ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες και την οργάνωση του ταξιδιού και ικανοποιούνται όταν τα ρυθμίσει κάποιος άλλος. Ιδανική παρέα με Κριό ή Ζυγό, δύσκολα με τον Ταύρο.

Ένας Ιχθύς είναι ένας καλόβολος ταξιδιώτης και ένας πνευματικός εξερευνητής που με τη φαντασία ταξιδεύει και ονειροπολεί. Είναι καλύτερα να ταξιδεύουν με κάποιο γκρουπ για να έχουν ένα καθοδηγητή που θα έχει αναλάβει τα οργανωτικά! Το καλοκαιράκι αγαπά τις ακρογιαλιές και τη θάλασσα και θέλει να περιπλανηθεί να απολαύσει και να ζήσει την εμπειρία ενός ειδυλλιακού ταξιδιού. Ιδανική παρέα με Ταύρο ή Αιγόκερω, χωρίς σχέδιο με ένα ακόμα Ιχθύ!.

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook/ instagram: ByBusMagazine, ακολουθήστε μας και κάντε like στα άρθρα μας… γιατί το bybus.gr μπορεί να σας ταξιδέψει παντού!!

 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV