spot_img

Χυμός μήλου με γεύση κανέλα

 

Της Ντίνας Νικολάου

Προετοιμασία: 1´
Ψήσιμο: 5´
Ποσότητα: 6 μερίδες
Υλικά
• 1 λίτρο χυμό μήλου
• ½ κουτ. γλυκού κανέλα, σκόνη
• 4 γαρίφαλα
Διαδικασία
Βάζω σε μια κατσαρόλα το χυμό μήλου και ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά για 2 λεπτά. Προσθέτω την κανέλα και τα γαρίφαλα και αφήνω το μείγμα να ζεσταθεί χωρίς να βράσει.
Αποσύρω και σερβίρω αμέσως.

Πηγή:Dinanikolaou.gr

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV