spot_img

Φιλέτο μπακαλιάρου φρικασέ

Υλικά:

200 γρ. φρέσκος μπακαλιάρος φιλέτο
100 ml ελαιόλαδο
100 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγο φινόκιο ψιλοκομμένο
3 βασιλομανίταρα μεγάλα
200 γρ. σπανάκι
200 γρ. ραδίκια
Χυμός και ξύσμα 2 λεμονιών προαιρετικά
Αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά

½ ποτήρι κρασί λευκό

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το φινόκιο και τα μανιτάρια και στη συνέχεια το σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε ότι λαχανικό έχουμε επιλέξει για το φρικασέ μας και τα αφήνουμε να πάρουνε μία βράση.

Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό με λίγο λάδι, αλάτι και κουρκουμά. Στην επιφάνεια τοποθετούμε το ψάρι και το αφήνουμε να ψηθεί στον ατμό του.

Κατά προτίμηση χτυπάμε λίγο λεμόνι με λίγο λάδι και περιχύνουμε πάνω από το ψάρι

 

 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV