Γιαννιώτικη ζυμαρόπιτα!!!

Της Ματίνας Βαγγέλη

Υλικά:

1 λίτρο γάλα

2 αυγά χτυπημένα

λίγο αλάτι

λάδι

αλεύρι

μπόλικη τριμμένη φέτα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το γάλα, το αλάτι, την μισή τριμμένη φέτα και λίγο λάδι!!! Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά , θέλουμε να έχουμε έναν αραιό χυλό! Καίμε καλά ένα λαδωμένο ταψί, ρίχνουμε τον χυλό, ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα, ραντίζουμε με λάδι και ψήνουμε στους 200-220 βαθμούς σε συμβατικό φούρνο για περίπου 1 ώρα. Η πίτα μας είναι έτοιμη..

Καλή σας απόλαυση!!!

 

 

Διαβάστε επίσης

Web TV