spot_img

Γιώργος Ξυλούρης… Νέος ,ωραίος με φωνή που σε μαγεύει!!!

Της Κατερίνας Βάζου

Είναι νέος , είναι ωραίος με πολλά όνειρα για την μουσική και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει πολλά πράγματα πάνω στην μουσική με πολλά δικά του τραγούδια  και φυσικά οι συνεργασίες που έχει μέχρι τώρα μετράνε πάρα πολύ .Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στα 18 του χρόνια τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου ώσπου πήρε την απόφαση να φύγει στην Αθήνα και να κυνηγήσει τα όνειρά του . Φοίτησε στο fame studio για ένα χρόνο ώσπου ήρθαν οι μεγάλες συνεργασίες δίπλα στον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίνο και αργότερα τον Νίκο Οικονομόπουλο .Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την συνεργασία με τον Φοίβο με το κομμάτι ”Εύχομαι”.

Τον  βρήκα λοιπόν και με μεγάλη χαρά μας μιλά στο Bybus .gr

KΒ :  Γιώργο σε ευχαριστώ παρά πολύ για το χρόνο σου , βέβαια ‘’δυο λεπτά’’ δεν θα είναι η συνέντευξή μας αλλά ο τίτλος του νέου σου τραγουδιού. Μίλησέ μας γι΄αυτό

ΓΧ :Αρχικά  ευχαριστώ πολύ για την πρόταση που μου κάνατε να μιλήσω στο bybus και σ’εσένα ,”τα δυο λεπτά” αποτελεί προπομπός μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2021.Πρόκειται για ένα τραγούδι σε μουσική δική μου και στίχους του συνεργάτη μου Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

ΚΒ : Λόγω των συνθηκών (Covid) πιστεύεις ότι τα social media (Facebook, Twitter,You Tube, insta ) βοηθούν  την συγκεκριμένη στιγμή  την προώθηση κάποιου δίσκου ή τραγουδιού ή πάντα ο ρόλος τους ήταν βοηθητικός.

ΓΧ :Τα social media διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο ανέκαθεν ,πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη στιγμή που είναι από τα μοναδικά κανάλια που μπορεί ένας καλλιτέχνης να επικοινωνήσει με το κοινό του άμεσα .Στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας .

ΚΒ : Αυτήν την περίοδο να υποθέσω ότι σε βρίσκουμε συνεχώς σε ένα στούντιο ; Τι άλλο ετοιμάζεις

ΓΧ: Ναι είμαι, συνεχώς σε εγρήγορση καθώς ετοιμάζουμε πολλά και όμορφα πράγματα , άλλωστε ο χρόνος τώρα είναι αρκετός ώστε να  πειραματιζόμαστε σε καινούργια πράγματα .

ΚΒ :Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι ; Εγώ πάντως δεν σου κρύβω ότι στο ράδιο έπαιζα συνεχώς το ” δεν θα στείλει”  είχα κολλήσει με αυτό το κομμάτι.

ΓΧ: Ναι όντως, αγαπήθηκε  από την πρώτη στιγμή και ταυτίστηκε αρκετός κόσμος με αυτό το τραγούδι .Είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι αλλά σίγουρα τα κομμάτια με μουσική δική μου είναι μέσα στη καρδιά μου .

ΚΒ :Πιστεύεις  ότι ο καλύτερος τρόπος να εκφραστεί η αγάπη και ο έρωτας είναι μέσα από την μουσική ;

ΓΧ: Η μουσική είναι έκφραση συναισθημάτων εξ ορισμού και ειδικά τα τραγούδια που μιλάνε για αγάπη και για έρωτα μας εξάπτουν τέτοιου είδους συναισθήματα.

ΚΒ: Αντέχεις να αγαπάς στις σχέσεις σου ; Γενικότερα δίνεις πράγματα ή κρατάς μικρό καλάθι ;

ΓΧ: Η κάθε σχέση είναι μοναδική παρόλα αυτά  όταν αγαπήσεις αληθινά δίνεις και δεν περιμένεις να πάρεις. Γενικά σαν άνθρωπος είμαι έτσι και αισθάνομαι πολύ καλύτερα .

ΚΒ :Οι ζωντανές εμφανίσεις σου  ήταν σημείο αναφοράς στην νυχτερινή Αθήνα, Μύκονο. Όμως ο φετινός χειμώνας ήταν διαφορετικός , έχουν αλλάξει τα πλάνα σου ;

ΓΧ: Οι χειμερινές εμφανίσεις στο ‘’4711’’ έκαναν μεγάλη αίσθηση καθώς και όσες προλάβαμε (!) στη Μύκονο. Προφανώς τα πλάνα μου έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά δεν εφησυχάζομαι ποτέ και προσπαθώ να δημιουργήσω νέα πράγματα παρά τις δύσκολες συνθήκες.

ΚΒ :Πως σε φαντάζεσαι  μετά από 7 χρόνια ;

ΓΧ: Πολύ ιδιαίτερη ερώτηση. Δεν θα σου αποκαλύψω όλα μου τα όνειρα και σχέδια. Θέλω απλά να είμαι ευτυχισμένος και να κάνω ευτυχισμένους και τους ανθρώπους γύρω μου.

ΚΒ :Σου εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν, να σε δούμε και στο Ηράκλειο σε κάποιες εμφανίσεις .Στείλε ένα μήνυμα για το 2021 στους αναγνώστες του Bybus.gr

ΓΧ: Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου. Όπως ξέρεις το Ηράκλειο είναι η πόλη μου και είναι τιμή μου κάθε φορά που εμφανίζομαι εδώ. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επάνοδο στην κανονικότητα. Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!

 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV