spot_img

Μάνος Μακρόπουλος…ένας καλλιτέχνης με ευαισθησίες!!!

Της Κατερίνας Βάζου

Ο Μάνος Μακρόπουλος είναι από το Ηράκλειο Κρήτης. Είναι στο χώρο του τραγουδιού 14 χρόνια και έχει κατακτήσει το κοινό του Ηρακλείου για την καλοσύνη αλλά και για την υπέροχη μελωδική φωνή του ( δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ήταν στην ομάδα τις Ελεονώρας  Ζουγανέλης στο voice). Τον συναντήσαμε λοιπόν κΑΙ κάναμε μια όμορφη συζήτηση.

Κ.Β

Μάνο καλησπέρα. Είσαι πολλά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι δεν τις έχουμε ξανά ζήσει. Πόσο δύσκολη είναι για έναν καλλιτέχνη η περίοδος αυτή ;

Μ.Μ

Καλησπέρα Κατερίνα και σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι στον χώρο πολλά χρόνια , σίγουρα όλο αυτό δεν το έχουμε ξανά ζήσει και εύχομαι να μην το ξανά ζήσουμε. Είναι δύσκολα για όλο τον κόσμο αλλά θεωρώ για εμάς τους καλλιτέχνες ένα παραπάνω, γιατί εμάς μας έχουν απαγορεύσει εντελώς την εργασία – ψυχοθεραπεία μας!! Γιατί πέρα από εργασία η δουλειά μας είναι τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων .. ένας κόσμος χωρίς μουσική είναι φάλτσος .. εύχομαι να τελειώσει γρήγορα αυτό γιατί νομίζω όλοι είμαστε στα όριά μας !

ΚΒ

Πως ξεκίνησε η ιδέα της συμμετοχής σου και προσφοράς ( κανείς χωρίς φαγητό ) και τι είναι αυτό που σε έκανε να αφιερώσεις χρόνο σε όλο αυτό ;

ΜΜ

Η ιδέα (κανένας χωρίς φαγητό ) ξεκίνησε από την συνάδελφο Βάλια Ειρηναίου η οποία είχε και τον χώρο και δεν μπορούσα να μην δεχτώ να γίνω μέλος όλου αυτού ..πάντα μου άρεσε να βοηθώ το «αδύναμο « και το αδύναμο το λέω ότι σε κάποιους η ζωή τους τα έφερε λίγο αλλιώς  οπότε εφόσον μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί να μην το κάνουμε. Εξάλλου στο τέλος της μέρας όλο αυτό που λαμβάνω για μένα είναι τεράστια ικανοποίηση !

ΚΒ

Ξέρω ότι πριν σας κλείσουν, τραγουδούσατε με την Τζωρτζίνα Αλεξάκη στο Galea. Θα συνεχίσετε και όταν ανοίξουμε πάλι ;

ΜΜ

Το Galea να ξέρεις το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί όλο αυτό εγώ το έστησα μουσικά και ήμουν ο πρώτος που το πίστεψα ενώ σχεδόν όλοι με αποθάρρυναν και μετά ήρθε και η προσθήκη της Τζωρζίνας και το απογειώσαμε. Όσο προλάβαμε γιατί ο ιός μας έκλεισε γρήγορα οπότε εννοείτε ότι θα συνεχίσουμε και μετά από όλο αυτό !!

ΚΒ

Τι είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν βγούμε από όλο αυτό ;

ΜΜ

Το πρώτο πράγμα Ε; Θα πέσω με τα μούτρα στην δουλειά που τόσο μου έχει λείψει … και θα κάνω ταξίδια που τόσο αγαπώ

ΚΒ

Η νυχτερινή διασκέδαση του Ηρακλείου έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα live.  Που πιστεύεις ότι οφείλετε αυτό ;

ΜΜ

Καιρός νομίζω ήταν να επιστρέψουν τα live στο Ηράκλειο. Θεωρώ ότι οφείλετε στις όμορφες συνεργασίες που γίνονται , στις προσεγμένες δουλειές και στον επαγγελματισμό  που υπάρχει γιατί κακά τα ψέματα δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες επαρχιακές πόλεις

ΚΒ

Τι σου δίδαξε η εμπειρία σου από το voice?

ΜM

Η εμπειρία μου στο voice μου δίδαξε ότι τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη και όλα χρειάζονται σκληρή δουλειά . Επίσης γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και εννοείτε την Ελεονώρα που έχουμε κρατήσει και φιλικές σχέσεις και όποτε την χρειαστώ είναι εκεί !

ΚΒ

Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στον χώρο σου ;

ΜΜ

Εννοείτε ! Είναι δύσκολος χώρος και όσο λαμπερός φαίνεται τόσο σκοτεινός μπορεί να γίνει … έχω μάθει στα 34 μου να κρατάω αυτά που θέλω και όλα τα άλλα μακριά από εμένα !

ΚΒ

Σε ευχαριστώ παρά πολύ θέλω να μας δώσεις τις ευχές σου για το 2021 !

ΜΜ

Εύχομαι παρόμοιο έτος να μην μας ξανά βρει … εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία σωματική και ψυχική, να αγαπάει και να το δείχνει γιατί όλη η ουσία είναι εκεί… να μοιράζουμε αγάπη!!!

Χρόνια πολλά σε όλους ,καλές γιορτές !!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV