spot_img

Μαρία Αντωνακάκη…μια γυναίκα με πολλές δραστηριότητες

 

Πρόεδρος ΣΕΕΔΝΗ. Σύνδεσμος επισιτισμού και διασκέδασης Ν. Ηρακλείου

Πρόεδρος πανελληνίου αθλητικού σωματείου γυναικών Καλλιπάτειρα, παράρτημα Ηρακλείου Κρήτης.

Δίπλα στο όνομά της μπορείς να προσθέσεις πολλούς τίτλους που την αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά…Όμορφη γυναίκα., δυναμική ,έξυπνη ,σοβαρή επιχειρηματίας ,Πρόεδρος, ιδιότητα που απέκτησε μόνη της με πολύ προσήλωση και αφοσίωση..!! Και αν την ρωτήσεις αν κουράστηκε να τα αποκτήσει εκείνη θα σε κοιτάξει στα μάτια θα σου χαρίσει ένα αφοπλιστικό χαμόγελο και θα σου πει.. ένα μεγάλο ΠΟΤΈ..!! Εγώ όλα αυτά τα αισθάνομαι γιατί μέσα από αυτά προσφέρω και Ζω… Διότι ότι κάνει το κάνει από Καρδιάς..!!

Όταν την γνωρίσεις ή συνδιαλαγείς μαζί της τότε θα αποκτήσεις προσωπική άποψη και ο τίτλος που θα της αποδώσεις και της αξίζει δικαιωματικά είναι να λες ότι η Μαρία πάνω απ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μια πολύ καλή ΦΙΛΗ μου..

Κα Αντωνακάκη μια γυναίκα επιχειρηματίας με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες την περίοδο αυτή?

Όπως όλος ο κόσμος έτσι και εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ στις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε με πολύ ψυχραιμία μιας και η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό που χωρίς αυτό τίποτα δεν θα είχε αξία.

Μέσα  από τις ιδιότητές μου ως επιχειρηματίας και ως Πρόεδρος σε δύο μεγάλα σωματεία προσπαθώ να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των μελών μου διεκδικώντας ουσιαστικές δραστικές λύσεις προκειμένου να μπορέσουμε όλοι να κρατηθούμε αλώβητοι μέχρι την επιστροφή μας στην κανονικότητα. Παράλληλα  μέσα από την εθελοντική και φιλανθρωπική μου δράση ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού σωματείου γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ παράρτημα Ηρακλείου Κρήτης τόσο εγώ όσο και τα μέλη μου στηρίζουμε τοπικά και να προσφέρουμε οικονομικά σε ευπαθείς ομάδες και γενικότερα προσφέρουμε ότι αφορά τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη δημιουργώντας υποδομές για ένα καλύτερο αύριο.

Είστε πρόεδρος σε δύο μεγάλα σωματεία. Στο σύνδεσμο επισιτισμού και διασκέδασης στο νομό Ηρακλείου και στο πανελλήνιο αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρας παράρτημα Κρήτης τα οποία λόγω πανδημίας πλήττονται. Τι βιώνουν οι συνάδελφοί σας στο χώρο της εστίασης και τα μέλη σας?

Οι συνάδελφοί μου όπως και εγώ βιώνουμε με τον πιο επώδυνο τρόπο αυτή την συγκυρία λόγω του ότι ο κλάδος μας είναι ένας από τους πιο πληττόμενους με πολλές συσσωρευμένες υποχρεώσεις και δίνουμε όλοι μια σκληρή μάχη προκειμένου να διατηρηθούμε στις θέσεις μας τόσο εμείς όσο και οι εργαζόμενοί μας.

Ποια πιστεύετε θα είναι η επόμενη μέρα μετά την επιστροφή στη κανονικότητα στο χώρο του επισιτισμού?

Εάν δεν υπάρξει ουσιαστική οικονομική στήριξη από την πολιτεία είτε τοπικά από τους φορείς είτε κυβερνητικά με δέσμη μέτρων θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε βιώσιμοι.

Ποια μέτρα πιστεύετε ότι πρέπει να παρθούν ή έχετε πάρει σαν σύλλογος για να παραμείνετε βιώσιμοι?

Ο Σύνδεσμός μας και τα αντίστοιχα σωματεία εστίασης Κρήτης μαζί με άλλα 45 Σωματεία ανά την Ελλάδα κάνει συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία. Διεκδικεί και συνεχώς μάχεται και πιέζει για μέτρα όπως φοροαπαλλαγές, μειώσεις, αναστολές πληρωμών για όσο διάστημα χρειαστεί ενώ παράλληλα αναζητούμε προγράμματα μέσω της περιφέρειας Κρήτης και προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΣΠΑ κλπ μέχρι της επανεκκίνησή μας τα οποία αυτά θα μας στηρίξουν ουσιαστικά μέχρι την επάνοδό μας.

Τι εύχεστε στα μέλη που εκπροσωπείτε για τη καινούργια χρονιά?

Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο και τα μέλη μου πρωτίστως υγεία, αγάπη και κυρίως δύναμη για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να είμαστε περήφανοι ότι τα καταφέραμε…!!!

Καλές γιορτές !!!

Της Νίκης Γκατζούλη

 

 

 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV