spot_img

Μους γιαουρτιού με μέλι και λεμόνι!!!

Υλικά:

150 ml φυτική κρέμα γάλακτος

150 γρ τυρί κρέμα

250 γρ γιαούρτι στραγγιστό

1 δόση βανιλίνη

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο

Για το σερβίρισμα:

80 γρ καρύδια τριμμένα

2 κ.σ. μέλι

Προαιρετικά μπισκότα

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ με το σύρμα χτυπάμε ελαφριά την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη βανίλια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.

Αποσύρουμε από το μίξερ, προσθέτουμε στο μίγμα, το μέλι, το γιαούρτι και το ξύσμα από το λεμόνι και μια τη βοήθεια μιας μαρίζ ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.

Αδειάζουμε το μίγμα σε μια σακούλα κορνέ, παίρνουμε τα ποτήρια της αρεσκείας μας και βάζουμε στον πάτο λίγο μέλι, την μους γιαουρτιού (ενδιάμεσα μπορούμε να προσθέσουμε εάν θέλουμε μπισκότα) και τελειώνουμε με τριμμένα καρύδια και μέλι.

Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 30 λεπτά και σερβίρουμε.

Μερίδες 4

Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας 1/5 

www.ioanniskoufos.gr

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV