Μπισκότα Βουτύρου

Της Μαρίας Σαμαρά

Μια συνταγή εύκολη που μπορεί να συνοδέψει το καφέ σας σε όλες τις στιγμές της μέρας..

Υλικά:
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό.

1 αυγό

100 γρ. ζάχαρη άχνη

1 Βανίλια

300 γρ. αλεύρι γενικής χρήσης

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το βούτυρο στον κάδο του μίξερ μαζί με την άχνη και χτυπάμε  το μείγμα μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια ρίχνουμε το αυγό και ενσωματώνουμε στο μείγμα. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι  κοσκινισμένο με την βανίλια και το ανακατεύουμε απαλά να μην σφίξει πολύ το μείγμα Να είναι ένα απαλό ζυμάρι Το τοποθετούμε σε κορνέ και επάνω σε λαδόκολλα κάνουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά αναλόγως το φούρνο στους 170 βαθμούς. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα βγάλουμε από την λαδόκολλα

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!

 

Διαβάστε επίσης

Web TV