Παϊδάκια στο τηγάνι με σκορδοβούτυρο τώρα για τις γιορτές

 

Της Betty Bettoula

( [email protected] )

“Φτιάξτε ένα πίνακα ζωγραφικής στο πιάτο σας για να σερβίρετε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα σας”

Υλικά για το σκορδοβούτυρο:

250 γρ βούτυρο

100 γρ μαργαρίνη

2 σκελίδες σκόρδο

λίγη  καυτερή πιπεριά

άνηθο ή μαϊντανό

Υπόλοιπα υλικά:

Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Κρέας (αρνίσια πα’ι’δάκια)

Λαχανικά:

Baby καροτάκια

Baby  καλαμπόκι

Baby σπανάκι

Μικρό κρεμμυδάκι

Ντοματούλες κοκτέιλ

Ραπανάκια

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε το σκορδοβούτυρο  χτυπώντας όλα τα υλικά  στο μίξερ.

Κρατάμε 1 κουταλιά  για να τηγανίσουμε  τα πα’ι’δάκια  και το υπόλοιπο το τυλίγουμε σε ρολό μέσα σε πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη,( μπορούμε να συνοδέψουμε τα ψητά, μας δίνει μια πολύ ωραία γεύση)

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο περνάμε τα καροτάκια, τα καλαμπόκια και τα κρεμμυδάκια.

Σ’ άλλο τηγάνι  ζεσταίνουμε το  σκορδοβούτυρο  και τηγανίζουμε τα πα’ι’δάκια  μας .

Ετοιμάζουμε το πιάτο μας ξεκινάμε από τα λαχανικά μας και τέλος βάζουμε το κρέας μας.

Καλή επιτυχία!!!

Καλά Χριστούγεννα !!!!

Διαβάστε επίσης

Web TV