spot_img

Ρόφημα αμυγδάλου και κουρκουμά

 

Της Ντίνας Νικολάου

Προετοιμασία: 5´
Ψήσιμο: 20´
Ποσότητα: 2 μερίδες
Υλικά
• 2 φλιτζ. τσαγιού ρόφημα αμυγδάλου
• 2 κουτ. σούπας μέλι
• 2 κουτ. σούπας κουρκουμά, σκόνη
• 1 ξυλάκι κανέλα
• 3-4 γαρύφαλα
• ½ κουτ. γλυκού τζίντζερ, σκόνη
Διαδικασία
Βάζω σε μια κατσαρόλα το ρόφημα αμυγδάλου, τον κουρκουμά, τα γαρύφαλα, την κανέλα και το τζίντζερ. Αφήνω να πάρει βράση το γάλα και ανακατεύω καλά με το σύρμα. Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Σουρώνω από ψιλό σουρωτήρι και σερβίρω στα φλιτζάνια, ρίχνοντας σε κάθε φλιτζάνια από 1 κουταλιά μέλι.

Πηγή: Dinanikolaou.gr

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV