Μια ξεχωριστή εύκολη συνταγή για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.
Με ποιόν θα μοιραστείς αυτό το σκορδόψωμο;
Συστατικά:
2 ΒΙΟ Panini Classic
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ ψιλοκομμένος βασιλικός
1 κ.σ ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κ.σ ψιλοκομμένο θυμάρι
½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πρέζα αλάτι
Παρασκευή:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Κόψε σε βάθος 1 εκ. οριζόντιες και κάθετες γραμμές στην επιφάνεια των Panini Classic ώστε να δημιουργήσεις μικρά τετραγωνάκια (μην τα κόψεις εντελώς).
- Ανάμιξε το λάδι, τα φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το σκόρδο και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ.
- Άλειψε τα ψωμάκια και προσπάθησε να γεμίσεις ανάμεσα στις τομές.
- Ψήσε τα Panini Classic για 10 λεπτά.
- Σέρβιρέ τα ζεστά.
Πηγή:xorisglouteni.schaer.com
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook/ instagram: ByBusMagazine, ακολουθήστε μας και κάντε like στα άρθρα μας… γιατί το bybus.gr μπορεί να σας ταξιδέψει παντού!!