Σολομός με τζίντζερ, σος τεριγιάκι και λάιμ

 

Του Δημήτρη Καρρά

Υλικά:

4  φιλέτα σολομού

2 κσ τεριγιάκι σος

1 κσ τζίντζερ

1 λάιμ

Εκτέλεση:

Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε μπόλ το σολομό με ξύσμα λάιμ , σταγόνες λάιμ και το τζίντζερ. Τοποθετούμε σε αντικολλητικό σκεύος το μαριναρισμένο σολομό και περιχύνουμε την σος τεριγιάκι. Ψήνουμε για 5’ το σολομό από κάθε του πλευρά και σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.

Καλή σας απόλαυση!!!!

Διαβάστε επίσης

Web TV