spot_img

Στέλιος Πρινιανάκης..από τα γήπεδα στις πίστες !!!

Της Κατερίνας Βάζου

Ο Στέλιος Πρινιανάκης είναι ένα παιδί από το Ηράκλειο της Κρήτης με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που με σκληρή δουλειά  είχε όνειρο να κατακτήσει τα γήπεδα. .Παίχτης σε πολλές τοπικές ομάδες του Ηρακλείου ώσπου ένα ατύχημα στο πόδι τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τα όνειρά του .

Τουλάχιστον αυτό που κέρδισε ήταν φιλίες , φιλίες δυνατές , αληθινές , αδελφικές που κάποιες από αυτές κρατάνε μέχρι και σήμερα και εδώ θα σταθώ στην φιλία του με τον μεγάλο πρώην ποδοσφαιριστή και τωρινό Αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Γιώργο Σαμαρά .

Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε ένα πρωί και αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την Κρήτη ;Εγώ τον συνάντησα και μου τα είπε όλα !!!.

ΚΒ : Καταρχήν Στέλιο σε ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες να μου μιλήσεις, γιατί ξέρω ότι δεν το κάνεις τόσο εύκολα αυτό και πραγματικά είναι τιμή μου και εδώ θα σε ρωτήσω που βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο ;

ΣΠ: Καλησπέρα Κατερίνα και καλή επιτυχία στο site Bybus.gr που έχετε. Bλέπω πολύ ωραία πράγματα  και σας εύχομαι τα καλύτερα .

Λοιπόν ,αυτή την περίοδο βρίσκομαι στον τόπο μου το Ηράκλειο και απολαμβάνω την καραντίνα μας…( παίζει βέβαια να την απολαμβάνω μόνο εγώ..γέλια )

ΚΒ : Ξέρω ότι είχες ασχοληθεί  ενεργά με το ποδόσφαιρο.  Γιατί το άφησες ; Ήταν κάτι που αγαπούσες πολύ .

ΣΠ: Ναι έπαιζα ποδόσφαιρο 20 χρόνια  από μικρό παιδί. Ήθελα να είμαι στα γήπεδα αγωνιστικά και προσπάθησα πολύ γι αυτό ,αλλά δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός με ανάγκασε στα 30μου να σταματήσω. Έπαθα ρήξη αχίλλειου τένοντα και αναγκάστηκα εκεί να πω τέλος τα γήπεδα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο .

ΚΒ: Πως πήρες την απόφαση να αφήσεις τον τόπο που μεγάλωσες και να φύγεις ; Ήταν εύκολη η δύσκολη απόφαση ;

ΣΠ: Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και χωρίς πολύ σκέψη.  Ήμουνα διακοπές στη  Θεσσαλονίκη και μου έτυχε μια επαγγελματική πρόταση . Είπα αμέσως το ναι και  μέσα σε 2 μέρες είχα φύγει μόνιμα για Θεσσαλονίκη  !!!!

ΚΒ: Πως προέκυψε και αυτήν την στιγμή συνεργάζεσαι με  επώνυμους τραγουδιστές ;

ΣΠ: Όλα ξεκίνησαν μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη ο οποίος και  με έβαλε στον χώρο αυτό. Δουλέψαμε αρκετά μαζί και στη πορεία προέκυψαν  δουλειές και με άλλους τραγουδιστές.

ΚΒ: Είναι εύκολη η συνεργασία σου με τον Θοδωρή Φέρρη ; Γιατί η αλήθεια είναι ότι εγώ βλέπω πιο πολύ φιλία μέσα σε αυτό  παρά συνεργασία.

ΣΠ: Με τον Θοδωρή είμαστε 10 χρόνια φίλοι καλοί. Πρώτα υπάρχει φιλία και μετά προέκυψε και η συνεργασία μας στην δουλειά .

Μέσα  από την φιλία αυτή  βοηθήσαμε  ο ένας τον άλλο πάνω στο κομμάτι της δουλειάς.

ΚΒ: Ένα αστείο περιστατικό πάνω στην πίστα η εκτός που έχεις να θυμάσαι με τον Θοδωρή ;

ΣΠ: Αστείο περιστατικό… είχαμε ένα live στο Ρέθυμνο με το Θοδωρή στις ‘’ φράουλες’’ και την επόμενη μέρα που ήταν η ώρα  να φύγουμε πήγαμε στο αυτοκίνητο για να πάμε αεροδρόμιο. Ανακαλύπτω ότι είχα χάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου οπότε κοιταχτήκαμε και αρχίσαμε να γελάμε. Φυσικά  χάσαμε την πτήση και τι κάναμε ;;;πήγαμε σε μια καντίνα και τρώγαμε σουβλάκια μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια (γέλια )

ΚΒ: Ξεχωρίζεις την δουλειά από την φιλία ή είναι δυο πράγματα που μπορείς να τα συνδυάσεις ;

ΣΠ: Η φιλία με την δουλειά μπορεί να συνυπάρξουν αλλά με την ανάλογη συμπεριφορά . Θεωρώ όταν δουλεύουμε πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εκείνη την στιγμή δεν είμαστε φίλοι αλλά συνεργάτες…  όταν τελειώσει η δουλειά τότε θα  υπάρξει χρόνος και για την φιλία.

ΚΒ: Πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις τη νύχτα  και να έχεις και προσωπική ζωή ;

ΣΠ: Είναι αρκετά δύσκολο πιστεύω αλλά νομίζω  όλα μπορούμε να τα κάνουμε άμα θέλουμε να τα συνδυάσουμε. Το θέμα είναι τι πραγματικά θέλουμε ;;;;

ΚΒ : Βασίλης Δήμας… εύκολη ή δύσκολη συνεργασία ;

ΣΠ: Με το Βασίλη Δήμα  έτυχε και συνεργαστήκαμε 2-3 φορές και είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και φίλος μου. Μακάρι να περάσει όλο αυτό με τη καραντίνα γρήγορα και να τύχει να ξανά συνεργαστούμε γιατί η αλήθεια είναι ότι έρχονται πολλές ακόμα νέες συνεργασίες.

ΚΒ: Θα άφηνες την Θεσσαλονίκη για να ξανά γυρίσεις στο Ηράκλειο;

ΣΠ: Δύσκολο.. δεν θέλω να είμαι απόλυτος για τίποτα ,αλλά σ’ αυτή την φάση της ζωής μου θα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσω στο Ηράκλειο.

Στο Ηράκλειο χαίρομαι που γυρίζω φέρνοντας μαζί μου μόνο  διασκέδαση για  τον κόσμο του Ηρακλείου και γενικά της Κρήτης.

ΚΒ: Μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια?

ΣΠ: Μ’ αυτά που ζούμε κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει.. τίποτα ,να περάσει όλο αυτό να έχουμε υγεία όλοι και έχουμε χρόνο για σχέδια μετά.

 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV