Τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες, που λιώνουν στο στόμα, με τυράκι και μυρωδικά.

 

Τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες, που λιώνουν στο στόμα, με τυράκι και μυρωδικά.

Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο: Πρόκειται για μία συνταγή που ανήκει σε εκείνη τη γκάμα του καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο φαγητό αποτελεί μία εύκολη, οικονομική, γρήγορη και γευστική συνταγή. Για να την πραγματοποιήσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά, τα βήματα, που βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– 1 κιλό κολοκύθια
– 1 καρότο
– 1 πατάτα
– 1 μέτρια πιπεριά Φλωρίνης
– 2 μεγάλα κρεμμύδια
– Μισό ματσάκι μαϊντανό
– 5 κλαράκια άνηθο
– 4 φυλλαράκια δυόσμο
– 1 κούπα τριμμένα τυριά κεφαλοτύρι και regato έβαλα
– Αλάτι πιπέρι ρίγανη
– 5 με 6 κουταλιές φαρίν απ
– 2 αυγά

Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκύθια το καρότο και την πατάτα… Αλατίζουμε και βάζουμε στο σουρωτήρι να κατεβάσουν τα νερά τους.
– Ωστόσο,ο ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σε ένα μικρό τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο να τα σοτάρουμε ελαφρά ίσα να ασπρίσουν και να μαραθούν.
– Το κάνω αυτό γιατί νοστιμίζει περισσότερο και δεν πέφτει πολύ βαρύ.
– Στη συνέχεια στύβουμε τα κολοκυθάκια με μία καθαρή πετσέτα πολύ καλά.
– Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα αυγά, τα μπαχαρικά, το φαρίναπ, τα τυριά, και ανακατεύουμε πολύ καλά με δύο κουτάλια παίρνουμε ένα μέρος μείγμα το στρώνουμε όμορφα και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα.
– Το πατάμε ελαφρώς από πάνω να πάρει σχήμα…ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.

Διαβάστε επίσης

Web TV