spot_img

ΒΙΟ ψωμάκια με αβοκάντο και ρεβύθια

Κρεμώδες αβοκάντο και ψητά, τραγανά ρεβύθια που κάνουν το τέλειο ταίρι!

Συστατικά:

2   BIO Panini Cereal

1-2   αβοκάντο

Λίγος   χυμός λεμονιού

100 γρ.  ρεβύθια βρασμένα

1 κ.σ.  ελαιόλαδο

½ κ.γ.  αλάτι

1 πρέζα  πάπρικα

Παρασκευή:

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C και ψήσε τα ψωμάκια για 10 λεπτά.
  • Ανακάτεψε τα ρεβύθια, το ελαιόλαδο, την πάπρικα και το αλάτι σε ένα τηγάνι και ψήσε για περίπου 15 λεπτά.
  • Λιώσε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Καρύκευσε με αλάτι και χυμό λεμονιού.
  • Άπλωσε το λιωμένο αβοκάντο πάνω στο ψωμί.
  • Τοποθέτησε από πάνω τα ρεβύθια.

πηγή:xorisglouteni.schaer.com

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook/ instagram: ByBusMagazine, ακολουθήστε μας και κάντε like στα άρθρα μας… γιατί το bybus.gr μπορεί να σας ταξιδέψει παντού!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV