Κρεμώδες αβοκάντο και ψητά, τραγανά ρεβύθια που κάνουν το τέλειο ταίρι!
Συστατικά:
2 BIO Panini Cereal
1-2 αβοκάντο
Λίγος χυμός λεμονιού
100 γρ. ρεβύθια βρασμένα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. αλάτι
1 πρέζα πάπρικα
Παρασκευή:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C και ψήσε τα ψωμάκια για 10 λεπτά.
- Ανακάτεψε τα ρεβύθια, το ελαιόλαδο, την πάπρικα και το αλάτι σε ένα τηγάνι και ψήσε για περίπου 15 λεπτά.
- Λιώσε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Καρύκευσε με αλάτι και χυμό λεμονιού.
- Άπλωσε το λιωμένο αβοκάντο πάνω στο ψωμί.
- Τοποθέτησε από πάνω τα ρεβύθια.
πηγή:xorisglouteni.schaer.com
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook/ instagram: ByBusMagazine, ακολουθήστε μας και κάντε like στα άρθρα μας… γιατί το bybus.gr μπορεί να σας ταξιδέψει παντού!!