spot_img

Ζεστή σοκολάτα με γλυκάνισο και κανέλα

 

Της Ντίνας Νικολάου

Προετοιμασία: 10´
Ψήσιμο: 5´
Ποσότητα: 4 μερίδες
Υλικά
• 200 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
• 400 ml γάλα
• 200 γρ. σοκολάτα 72% κακάο
• 2 αστεροειδής γλυκάνισους
• 1 ξυλάκι κανέλας
Διαδικασία
Βάζω σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τους γλυκάνισους και την κανέλα. Βάζω σε χαμηλή φωτιά και αφήνω να πάρει μια βράση.
Σπάω τη σοκολάτα σε ένα μπολ. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά, πετάω τους γλυκάνισους και την κανέλα και ρίχνω τα γάλατα στο μπολ με τη σοκολάτα. Ανακατεύω καλά με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Σερβίρω αμέσως.

Πηγή:Dinanikolaou.gr

Διαβάστε επίσης

spot_img

Web TV